Velkommen til Kolding Square Dancers

Traditionel square dance er en god form for motion, hvor livsglæde og fællesskab er med til at gøre det til en fornøjelig form for motion. Square dance er for alle aldre.

 

Vi er en danseglad forening, der danser den traditionelle square dance og krydrer dansene med nye udfordringer fra western square.

 

Dansene styres af vore dygtige callere Tove Ravn og Inge-Lise Larsen, der begge har stor erfaring indenfor traditionel squaredance.

Melodierne er gode og ofte originale melodier fra bl.a. USA og Storbritannien med vægt på hurtige taktfaste rytmer, hvor du bevæger dig med cirka 120 skridt i minuttet!

Flere gange i sæsonen er der mulighed for et dansesamvær med andre dansere på diverse baller og træf. Her er der stor mulighed for ny inspiration til både callere og dansere.

Kolding Square Dancers er godt i gang med sæsonen, men starter op på den nye sæson til september - yderligere information om dansested og dansetid følger senere.

Underkategorier

  • Udvidelser

    Joomla! content management systemet lader dig oprette websider af forskellige typer ved brug af udvidelser. Der er 5 grundlæggende typer af udvidelser: komponenter, moduler, skabeloner, sprog, og programudvidelser. Dit websted inkluderer de udvidelser du har brug for, for at oprette et grundlæggende websted på Dansk, men tusinder af yderligere udvidelser af alle slags er tilgængelige.Joomla! Extensions Directory er den største samling af Joomla! udvidelser.